www.ofertapune.net Prezantues/e Mjekësor/e | PunaIme

Prezantues/e Mjekësor/e

Kompania

Foda Line SH.P.K.

Lokacioni

Ferizaj , Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

08-03-2023

Data e perfundimit

28-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Në kuadër të zgjërimit të aktivitetit, Foda Line sh.p.k. shpall:

KONKURS

Prezantues/e mjekësor/e;

Vend të punës: 3 pozita
1 pozitë për terenin e Prishtinës
1 pozitë për terenin e Gjilanit
1 pozitë për terenin e Ferizajit

Përgjegjësitë:

 • Të prezantojë produktet e programit përkatës tek profesionistët shëndetësor;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
 • Të bëjë raporte javore dhe mujore;
 • Organizimi dhe pjesëmarrja në konferenca mjekësore;

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci, Stomatologji; Fakulteti Ekonomik drejtimi: Marketing, Shitje.
 • Të ketë përvojë pune së paku një vit si Prezantues/e mjekësor/e;
 • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
 • Të posedojë patent shofer, kategoria B;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Njohja e gjuhës Angleze

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në me foto në e-mail adresën: [email protected] Konkursi është i hapur deri më 29.03.2023