Pranues Malli

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

03-05-2022

Data e perfundimit

21-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim