www.ofertapune.net Pranues Malli, Arkatare (10), Sektorist/e (15) - Hajvali | PunaIme

Pranues Malli, Arkatare (10), Sektorist/e (15) – Hajvali

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim