www.ofertapune.net Praktikante në administratë | PunaIme

Praktikante në administratë

Kompania

Bonatti

Telefoni

044/473-551

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/09/2020

Data e perfundimit

09-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Praktikë

Bonatti shpall një (1) vend të lirë pune si:

  • Praktikante në administratë

Kriteret për aplikim:

  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi;
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë;
  • Niveli i shkollimit: I Mesëm i lartë;
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi;
  • Aplikantët që posedojnë patent shofer kanë përparësi;

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në:

ose na kontaktoni në celular:

  • 044 473 551