www.ofertapune.net Praktikant - Inxhinier i Gjeologjise | PunaIme

Praktikant – Inxhinier i Gjeologjise

Kompania

Geokos A&A

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-05-2023

Data e perfundimit

17-06-2023

Lloji i orarit

Intern

Kategoritë

Inxhinieri

NJOFTIM PËR VEND PUNE

Pozita

 • Praktikant (Inxhinier i Gjeologjise)

Geokos A&A eshte ne kerkim te nje praktikanti qe do te perfshihet me hulumtimet gjeologjike ne terren.

Kualifikimet minimale përfshijnë:

 • Student i vitit 4, ose me diplome ne fushen e Gjeologjise
 • Njohuri bazike te koncepteve te gjeologjise inxhinierike
 • Njohja e gjuhes Angleze eshte perparesi

Përshkrimi i punës

 • Te asistoje me:
  • Organizimin e punes fushore, shpimeve, testimet fushore
  • Pershkrimin e shtresave litologjike
  • Marrjen e mostrave
  • Pergatitjen e raporteve ditore
  • Testimet laboratorike (kohe pas kohe)

Aplikantët luten të na dergojne CV dhe leter motivimi ne emailin [email protected]

Çfare ofrojme per punetoret tane:

 • Saktesi ne pagat mujore
 • Mundesi te vazhdueshme avansimi
 • Mjedis miqesor dhe korrekt
Apliko këtu