www.ofertapune.net PRAKTIKANT/E PËR SOCIAL MEDIA (2) | PunaIme

PRAKTIKANT/E PËR SOCIAL MEDIA (2)

Kompania

BOLD Productions

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/09/2020

Data e perfundimit

13-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

Kompania e marketingut  “BOLD Productions” për plotësimin e nevojave të saj shpall:

KONKURS  PUNE

1.    PRAKTIKANT/E  PËR SOCIAL MEDIA (2 pozita).
Vendi i punës:  Shkabaj/Obiliq

Kriteret e punësimit:

•    Njohuri në përdorimin e mediave sociale si: Facebook, Instagram etj.
•    Të jeni energjik dhe kreativ në punë;
•    Të keni njohuri bazike nga fusha e marketingut;
•    Të zotëroni aftësi të mira komunikuese dhe në të shkruar;
•    Të jeni fleksibil;
•    Të keni gatishmëri për punë ekipore

Mënyra e aplikimit!

Aplikimi bëhet vetëm në mënyrë elektronike duke dërguar CV-në përmes e-mailit:  [email protected]
Në “Subject”  duhet të shenoni  “PRAKTIKANT PËR SOCIAL MEDIA”
Konkursi mbetet i hapur deri me datën 13.09.2020.