Punë sezonale me pagesë

Kompania

Sante Fruit

Lokacioni

Podujevë

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Punë sezonale me pagesë

Titulli: 4 Asistentë/e në menaxhim të vjeljës dhe kontrollit të kualitetit të frutit.

Lokacioni: Shajkofc

Punë sezonale

Santefruit Sh.p.k. me seli në fshatin Shajkovc, komuna e Podujevës, është kompani e cila merret me kultivimin e frutit të boronicës. Në kuadër të plantacionit tonë, kemi 10 hektar të mbjellur me boronicë, si dhe të gjithë infrastrukturën më moderne për kultivim dhe ruajtje të boronicës.

Përshkrimi dhe detyrat e punës:

  • Asistencë në menaxhim të vjeljës
  • Kontrolli i kualitetit të frutit
  • Kultivim të boronicës

Periudha e punësimit

  • 15 Maj – 15 Gusht, (me mundësi vazhdimi deri në fund të muajit Shtator)

Transporti:

  • Kostot e transportit dhe ushqimit mbulohen nga kompania

Përparësi kanë agronomët dhe studentët që janë duke vijuar studimet në Fakultetin e Bujqësisë!

Të gjithë të interesuarit të dergojnë cv në email adresën: [email protected]

Apliko këtu