www.ofertapune.net Praktikant (4) | PunaIme

Praktikant (4)

Kompania

Debt Collection Agency Sh.P.K.

Telefoni

045/929-828

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/08/2020

Data e perfundimit

28-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Praktikë

Debt Collection Agency Shpk, ështe kompani e specializuar në ofrimin e sherbimeve në Menaxhimin e kredive Jo-Përformuesepër Banka, Institucione Mikrofinanciare, Institucione jo-Bankare dhe Institucione tjera financiare ne Kosovë.

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit  të saj, DCA kërkon  kandidatë të motivuar të aplikojnë për praktikantë

  • Praktikant (4 vende) në Prishtinë

Debt Collection Agency  ofron vende të lira për të gjithë kandidatët e interesuar për praktikant    me mundësi punësimi .Kandidatët  për Praktikant mundë të jenë student apo te kenë  të kryer Fakultetin Juridik ose Ekonomik.

Kualifikimet e kërkuara për praktikant:

  • Kandidati/ja duhet të kete  fakultetin Juridik, Ekonomik apo të jetë student
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të punuar
  • Të jetë komunikativ/e, kreativ/e dhe i/e gatshëm për punë në ekip
  • Aftësi të mira negociuese.
  • Aftësi të mira analitike, organizative dhe nderpersonale.
  • Shkathtësi të avancuara kompjuterike.
  • Të qenit diskret kur është fjala për informata të besueshme.
  • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme)
  • Patent shoferit kategoria B (e preferueshme)

Të gjithë të interesuarit mund te dergojne CV se bashku me nje Leter Motivuese në adresen elektronike: [email protected] apo mund te kontaktojne ne tel: 049/100750

dhe  045/929 828;

Konkursi mbetet i hapur nga data 14 gusht 2020 deri më 28 gusht 2020 filluar nga data e aplikimit .Vetëm kandidatët e përzgjedhur në  listë të ngushtë do të kontaktohen.