www.ofertapune.net Praktikant (2) | PunaIme

Praktikant (2)

Kompania

Kosova Education Center (KEC)

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05/08/2020

Data e perfundimit

13-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Praktikë

FTESË PËR APLIKIM

Pozita: Praktikant (2 pozita), në Programin ASSET “Përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt” të USAID-it

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)

Data e fillimit të angazhimit: 1 shtator 2020

Data e përfundimit të angazhimit: 28 shkurt 2021

Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund ta shkarkoni këtuhttp://kec-ks.org/punoni-me-ne/

Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në email adresën [email protected] deri më 13 gusht 2020, 24.00h.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.