Pozita të lira pune në ADMINISTRATE

Kompania

Instituti Profesional ATC-Prishtinë

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14/07/2021

Data e perfundimit

31-07-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Pozita të lira pune në  Administratë – Instituti ATC-Prishtinë 2021.

Në kuader të zgjerimit të stafit ofron pozita Si:

☑ Koordinatore & Arkëtare 

☑ Koordinator Zyre 

☑ Sanitare 

Kandidati duhet:

– të ketë kryer kualifikimin përkatës, vertetuar me diplomë;

– të ketë eksperiencë në fushën përkatëse mbi 5 vite (vertetuar me dokument);

– njohuri bazë të paketës kompjuterike Microsoft Office;

– të jetë fleksibel dhe i komunikueshëm.

Afati i aplikimit 31 Gusht 2021.

Kliko dhe dërgo CV-në tënde në email: institutiatc.prishtine@gmail.com

Apliko këtu