www.ofertapune.net Pozita - Planifikues (Supply chain) (2) | PunaIme

Pozita – Planifikues (Supply chain) (2)

Kompania

Union Sh.p.k.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08/06/2020

Data e perfundimit

21-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania Union sh.p.k me seli në Vushtrri për shkak të rritjes së procesit të punës shpall konkurs për 2 vende pune:

Pozita – Planifikues (Supply chain)

Përgjegjësia:     Analizimi dhe planifikimi i furnizimit
Edukimi:       
Bachelor
Përvoja:          6 muaj pune ne menaxhment

Detyrat:  

 • Analiza e shitjeve;
 • Kontaktimi me furnitorët;
 • Përcjellja e trendeve të shitjes;
 • Projektimi i furnizimit vjetor konform rezulatetve analitike të shitjes dhe blerjes;
 • Planifikimi dhe orgnizimi i furnizmit tremujor;
 • Kontaktimi i kompanive furnizuese për mbarëvajtjen e furnizimi;
 • Koordinimi i furnizuesve dhe transportuese me qëllim të arritjes se mallit ne kohe;
 • Raportimi i të dhënave dhe rezulatetve të analizës te Menaxhmenti.

Shkathtësitë tjera:  

 • Njohja e punës me kompjuter;
 • Njohja e programeve të Office;
 • Aftësi për punë nën presion të kohës;
 • Aftësi komunikuese;
 • Gjuha Angleze (e obligueshme).

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected]

Konkursi është i hapur nga data 08 Qershor 2020 deri më 20 Qershor 2020.