Pompist i Derivateve

Kompania

Renelual Tahiri Petrol

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-11-2022

Data e perfundimit

16-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Pompa e derivateve Renelual Tahiri pika në Cagllavicë, Prishtinë shpallë konkurs për pozitat:

Pompist i derivateve (1)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve;
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Të ketë përvojë pune;
  • Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm.

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpërmendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit 049 173 175 nga ora 08:00 deri në orën 18:00 apo CV në emailin [email protected]

Apliko këtu