www.ofertapune.net Picamen, Ndihmës Kuzhinjer | PunaIme

Picamen, Ndihmës Kuzhinjer

Kompania

LESNA TRADE SH.P.K

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27/05/2020

Data e perfundimit

05-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Hoteleri

Kompania: Lesna Trade Sh.p.k. – Deaprtamenti I Gastronomis (Restauranteve)

Lokacioni: Prishtinë, Zyra Kryesore

Pozita: Picamen dhe ndihmës kuzhinier në Restaurantit GAIA- Bërnicë

1.Picamen

2.Ndihmës kuzhinier:

Pozita: Ndihmës Kuzhinjer

– Te assistoj ne Punet e Kryekuzhinjerit apo Kuzhinjerit

– Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri apo Kuzhinjeri.

– Kryen- larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që  standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.

– Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.

– Deshmi mbi pervojen e punes dhe Referenca .

Pozirat: Picamen

– Te ket pergatitje profesionale per Meny te Picave dhe aktiviteteve te ngjajshme.

– Deshmi mbi pervojen e Punes dhe Referencat.

Perparsi

  • Të jeni të motivuar për punën në grup,
  • Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibil,
  • Nevojitet të ketë përvojë të punës në restorante, kafeteri apo hotele.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, CV-të me një foto, dokumentet e shkollimit, referencat e punës, përvojat e mëparshme, ku duhet të ceket edhe pozita për të cilën aplikoni duhet t’i dërgoni në e-mail adresën: [email protected]

Data e fundit për dorëzimin e dokumenteve është 05.06.2020; Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.