www.ofertapune.net Personel sigurimi fizik (4) | PunaIme

Personel sigurimi fizik (4)

Kompania

DEVOLLI LOGISTIC SYSTEM

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27/05/2020

Data e perfundimit

12-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

DEVOLLI LOGISTIC SYSTEM, sipas nevojave dhe kërkesës në sektorin e sigurimit shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës për 4 (katër) Personel sigurimi fizik .

Dokumentet dhe kushtet e nevojshme për aplikim / sigurimi fizik:

 • Shkollimi i mesëm (obligativë) / fotokopje e dokumentit,
 • Vërtetim nga Policia e Kosovës për verifikimin e të kaluarës kriminale,
 • Vërtetim nga Gjykata Komunale,
 • Letërnjoftimi / fotokopje e dokumentit
 • Referenca të ndryshme të punëve të më hershme / fotokopje të dokumentit
 • Aftësi të kënaqëshme komunikimi, raportimi dhe qasje korrekte në punë,
 • Aftësi të shkëlqyera vëzhguese dhe orientimi ndaj detajeve,
 • Përson dinamik dhe i besueshëm,

Përshkrimi i detyrës:

 • Patrollon dhe mbikqyrë objektet e përcaktuara nga eprori i departamentit të sigurisë,
 • Kontrollon dhe garanton sigurinë e dyerve, dritareve dhe portave hyrëse,
 • Monitoron dhe autorizon hyrjen dhe daljen e punëtorëve, vizitorëve dhe përsonave të tjerë në kompani,
 • Përgjigjet në alarme dhe raporton parregullsitë,
 • Zbaton procedurat e sigurisë së kompanisë,
 • Kontrollon dhe regjistgron hyrjet dhe daljet e automjeteve në objektin e kompanisë.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV_në në email [email protected] apo duke sjellur CV-në dhe dokumentacionin tjeter posedues në lokalet e Devolli Logistic System ( Ish fabrika e Amortizatorëve ) pranë portës së sigurimit aktual. Aplikimet e pa kompletuara ( dokumentacioni ) nuk do të mirren parasysheë ! Të gjitha dokomentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet te plote nga ana jone !

Konkursi qëndron i hapur deri më 12 Qershor 2020