www.ofertapune.net Përpunues i mishit | PunaIme

Përpunues i mishit

Kompania

Mishtore BIO

Telefoni

044/636-080

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18/05/2020

Data e perfundimit

30-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Mishtore BIO shpall konkurs për pozitën:

  1. Përpunuës i mishit

Detyrat e punës

  • Prerja dhe përgatitja e mishit
  • Operimi me makineri të mishit
  • Këshillimi i klientëve
  • Shitja e produkteve të mishit
  • Zgjedhja e mishit kualitativ

Kualifikimet

  • Të ketë nivel të lartë të higjienës
  • Të ketë qëndrueshmëri dhe forcë fizike
  • Të ketë njohuri në operimin e makinave
  • Të jetë i kujdesshëm dhe i saktë gjatë prerjes së mishit

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në ketë nr: tel: 044 636 080