www.ofertapune.net Përgatites/e të ëmbëlsirave | PunaIme

Përgatites/e të ëmbëlsirave

Kompania

GNTC Group Sh. A.

Telefoni

049/777-760

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Përgatitje të ëmbëlsirave – 2 vende të lira

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • 3 vite përvojë pune në përgatitje të ëmbëlsirave
  • Eksperiencë ne përgatitje me marzipan
  • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes numrit të telefonit:
049 77 77 60

Afati i aplikimit: 16.09.2020 – 30.09.2020
Aplikimi përmes telefonit të bëhet nga ora 09:00 – 17:00