www.ofertapune.net Përfaqësues/Shitës mjekësorë | PunaIme

Përfaqësues/Shitës mjekësorë

Kompania

Altupharma Pharmaceuticals

Telefoni

Pa përcaktuar

Data e publikimit

06/08/2020

Data e perfundimit

16-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Altupharma Pharmaceuticals Sh.a shpall vendë te lirë pune në poziten:

Përfaqësues/ Shitës mjekësorë

Detyrimet dhe përgjegjësitëkryesore:

  • Kryen veprimtari prezentimi dhe marketingu tek meket, dhe farmacistet
  • Merr pjesë aktive në të gjitha takimet profesionale dhe ngjarjet e rëndësishme për promovimin e produkteve nga portofoli i kompanisë;
  • Së bashku me eprorët përcakton dhe zbaton qëllimet e shitjeve për rajonin që është përgjegjës.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë universitare në Farmaci, Mjekësi, Stomatologji, Kimi, Biologji,
  • Te flase rrjedhshem Tuqisht dhe Anglisht,
  • Licenca e shoferit – kategoria B.

Kane perparsi banoret e Prishtines, Prizrenit, Pejes, Gjakoves, Ferizajit, Malisheves, Suarekes,Pejes,Rahovecit.

Mosha 22-30 vjet.

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me foton tuaj në adresën e mëposhtme: e-mail: [email protected]

Tel: +383 45 322 365

Afati i aplikimit: Konkursi eshte i hapur nga data: 06.08.2020-16.08.2020

Personat e perzgjedhur startojne punes me date: 01.09.2020.