www.ofertapune.net Përfaqësues i Shitjes dhe Marketingut | PunaIme

Përfaqësues i Shitjes dhe Marketingut

Kompania

Buçaj

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-03-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim