www.ofertapune.net Perfaqesues/e mjekesor/e | PunaIme

Perfaqesues/e mjekesor/e

Kompania

Farmatech SH.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/09/2020

Data e perfundimit

03-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

KONKURS PER VEND TE LIRE PUNE

Farmatech shpk me seli ne Prishtine distributor eskluziv i markave me te njohura ne fushen e farmacise si LFM, Scharper, Curasept, Isomar, Mister Baby etj,

ka hapur konkurs per vend te lire pune si Perfaqesues/e mjekesor/e

Kandidati/ja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:

  • Te kete arsim te larte mundesisht ne farmaci, mjekesi ose ne fushe te perafert.
  • Te zoteroje patente
  • Te kete aftesi shume te mira ne komunikim dhe prezantim produktesh
  • Te jete ambicioz/e
  • Te jete e afte te punoje ne grup.

Preferohet qe kandidati/ja te kete eksperience pune ne kete profil.

Pagesa e kenaqshme.

Personat e interesuar të dërgojnë CV ne [email protected]