www.ofertapune.net Përfaqësues/e Mjekësor/e (2) | PunaIme

Përfaqësues/e Mjekësor/e (2)

Kompania

A Distribution

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-07-2023

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

KONKURS  PUNE

POZITAT 2 PERFAQESUES-E MJEKSORE

A DISTRIBUTION SH.P.K. është kompani e cila bënë importin, distribuimin – shitjen e shtesave ushqimore-suplementeve, produkteve dermatologjike, produkteve higjenike  per tere teritorin e Kosoves, (SEKTORI I SHITJES – BARNATORE , MARKETE)

Në saje të zhvillimit të punës dhe rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen edhe mundësi për pozita të reja të punës, andaj kompania  A DISTRIBUTION SH.P.K. shpall konkurs  pune për pozitat :

  • DY (2) AGJENT MARKETINGU – PERFAQSUES/E MJEKSORE

Kandidatët të cilët aplikojnë, duhet ti plotesojnë detyrat/përgjegjësitë dhe kushtet e kërkuara nga kompania.

Kushtet qe duhet plotsuar nga kandidatët:

  • Eksperience pune
  • Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
  • Aftësi fleksibile të mira komunikuese
  • Aftësi  të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
  • Posedim të patent shoferit kategoria B

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantimin dhe promovimin e produkteve ne sektoret perkates
  • Planifikon dhe realizon vizitat ne barnatore ne proporcion me prezentimin e artikujve qe brenda asaj periudhe eshte bere,
  • Analizon  dhe përcjell marketingun dhe shitjen,
  • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar , të aplikojnë duke i dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike: [email protected]konkursi mbetet i hapur deri me datën 15.08.2023