www.ofertapune.net Përfaqësues/e Mjekësor/e (Regjioni i i Anamoraves) | PunaIme

Përfaqësues/e Mjekësor/e (Regjioni i i Anamoraves)

Kompania

NELT LLC

Lokacioni

Dardanë , Ferizaj , Gjilan

Data e publikimit

30-05-2023

Data e perfundimit

10-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën:

1 PËRFAQËSUES/E MJEKËSOR/E – Rragjioni i Anamoraves

(Gjilan, Kamenic, Ferizaj)

Lokacioni i Intervistimit NELT L.L.C: Lipjan, Rr. Sadik Shala nr.146.

Lokacioni i zyreve tona: Fushe Kosove

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Aranzhimi i takimeve me mjekë dhe farmacistë për të krijuar marrëdhënie të mira dypalëshe;
 • Bën prezantimin e produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike para mjekëve, farmacistëve dhe stafit mjekësor në klinika të ndryshme dhe barnatore;
 • Përcaktimi i propozimeve për përmirësimin e strategjive të biznesit në vendin e punës;
 • Është përgjegjës/e për arritjen e objektivave dhe planeve të shitjes, që përcaktohen nga Menaxheri/ja i/e Departamentit;
 • Planifikon dhe menaxhon oraret e vizitave së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit;
 • Përgadit dhe paraqet raportin e shitjës dhe të dhënat e arriturave në baza javore dhe mujore;
 • Monitoron aktivitetet dhe prezencën e produkteve të konkurrencës në treg;
 • Së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit hartojnë dhe zhvillojnë strategji për të rritur pjesëmarrjën e produkteve të kompanisë në treg;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare në fushën e Farmacisë/Mjekësisë.
 • Përvojë pune minimum 2 vite në promovim dhe prezantim të produkteve farmaceutike dhe/apo parafarmaceutike;
 • Njohja e gjuhës angleze është esenciale dhe njohja e gjuhës serbo-kroate konsiderohet si përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected] Afati i aplikimit është deri me datën 5 Qershor 2023 ora 17:00.

Apliko këtu