www.ofertapune.net Patroniste, Rrobaqepës/e | PunaIme

Patroniste, Rrobaqepës/e

Kompania

Horeho Couture

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-11-2023

Data e perfundimit

08-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Horeho Couture në Prishtinë, një markë e sapo shfaqur në dizajnin e fustaneve të nusërisë dhe fustaneve të mbrëmjes, ka përjetuar rritje dhe zhvillim të vazhdueshëm. Për të plotësuar nevojat tona për staf, kemi kënaqësinë të shpallim një mundësi pune për pozicionet e mëposhtme:

Patroniste

Rrobaqepës/Rrobaqepës

 
Kualifikimet per patroniste:
  •     Diplomë Bachelor në Dizajn Mode ose trajnim profesional në krijimin e modeleve
  •     Minimumi 6 muaj deri në 1 vit përvojë pune si Patroniste
Kualifikimet per Rrobaqepës/rrobaqepës:
  •     Minimumi 6 muaj deri në 1 vit përvojë pune si rrobaqepës/rrobaqepës profesioniste
 
Lokacioni: Lagjja Arbëria, Prishtinë
 
Përfitimet:
  •     Ambient pune pozitiv
  •     Paga konkurruese bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikantit
  •     Bonus dhe programe nxitëse
 
Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë ju lutem aplikoni përmes butonit ”APLIKO” , ose dërgoni CV-në tuaj, duke specifikuar pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në rreshtin e temës, në adresën e mëposhtme të emailit: [email protected]
 
Për individët pa akses në email, mund të na kontaktoni përmes Viber dhe WhatsApp në numrin e telefonit të mëposhtëm: +38349 954 998.
 
Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervista.
 
Afati i aplikimit: 11 dhjetor 2023.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?