www.ofertapune.net Patroniste, Prerëse, Rrobaqepëse me makinë, IT, Web Developer, Asistetent/e i/e Drejtorit, Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore, Zëvendsë Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore, Asistent/e i/e Menaxherit/es së Burimeve Njerëzore | PunaIme

Patroniste, Prerëse, Rrobaqepëse me makinë, IT, Web Developer, Asistetent/e i/e Drejtorit, Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore, Zëvendsë Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore, Asistent/e i/e Menaxherit/es së Burimeve Njerëzore

Kompania

Albina Dyla

Telefoni

049/600-921

Data e publikimit

27/10/2020

Data e perfundimit

08-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania ‘ Albina Dyla’ me lokacionet e saj në Gjakovë, Prishtinë dhe Fushë Kosovë shpallë konkurs pune për këto pozita punuese:

  • Patroniste;
  • Prerëse;
  • Rrobaqepëse me makinë
  • IT;
  • Web Developer;
  • Asistetent/e i/e Drejtorit;
  • Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore;
  • Zëvendsë Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore;
  • Asistent/e i/e Menaxherit/es së Burimeve Njerëzore.

Ky është linku i aplikacionit ku mund të aplikojnë të gjithë personat e interesuar për të krijuar marrëdhënie pune: ​https://albinadyla.com/careers/

Apo, për më shumë informacione mund të kontaktoni në email adresën [email protected]​apo në numra kontaktues +38349600921+38343811115

Me respekt të lartë për punën dhe kohën tuaj,

Ekipi i Kompanisë ‘Albina Dyla’

Apliko këtu