www.ofertapune.net Pastruese | PunaIme

Pastruese

Kompania

Gërlica Company Sh.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

22/05/2020

Data e perfundimit

19-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Gërlica Company sh.p.k me seli në Babush, Ferizaj  shpall konkurs për vende të lira pune:

  1. PASTRUSE

Kandidatët e Interesuar ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë përvojë pune,
  • Të jene bashkëpunues dhe inovative,
  • Të respektojnë rregullat e punës.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në Email: [email protected]