www.ofertapune.net Pastruese /Mirëmbajtese | PunaIme

Pastruese /Mirëmbajtese

Kompania

Aldex Qeramika

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

16/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania Aldex Qeramika kerkon te punesojë 1(nje) pastruese  për sallonin e qeramikes dhe sanitarise në Pejë.

Kanditatet e interesuara mund te aplikojnë online duke derguar CV në emejll adresen:

[email protected]

ose

te paraqiten tek Aldex Qeramika,  adresa  – Rruga Zhuj Selmani ne Pejë

Afati i aplikimit është deri me daten 30.09.2020.