www.ofertapune.net Pastruese/Mirëmbajtëse, Recepsionist/e | PunaIme

Pastruese/Mirëmbajtëse, Recepsionist/e

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-09-2023

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs per disa vende të lira te punës:

Pastruese/Mirembajtese
Recepsionist/e (Gjuha Angleze e obliguar)

Kushtet:

  • Page shume e mire, ne baze te pervojes se punes.
  • Transporti nga Prishtina ne Hotel sigurohet pa pagese nga hoteli,
  • Nje shujte ushqimi dhe dy kafe gjate orarit te punes gratis nga hoteli.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500