www.ofertapune.net Pastruese/Mirembajtese | PunaIme

Pastruese/Mirembajtese

Kompania

Aldex Qeramika

Telefoni

045/505-010

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

05/10/2020

Data e perfundimit

15-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania Aldex Qeramika kerkon te punesojë 1(nje) Pastruese  për sallonin e qeramikes dhe sanitarise në Pejë.

Kanditatet e interesuara mund te aplikojnë online duke derguar CV në emejll adresen:

[email protected] ose te paraqiten tek Aldex Qeramika,  adresa  – Rruga Zhuj Selmani ne Pejë

Afati i aplikimit është deri me daten 15.10.2020.

045/ 50 50 10