www.ofertapune.net PASTRUESE | PunaIme

PASTRUESE

Kompania

Allmakes Global Services

Telefoni

045/121-001

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

19/08/2020

Data e perfundimit

18-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Kompania “Allmakes Global Services ”,me zyre ne Parkun e Bisnesit te Drenasit shpall konkurs per poziten

PASTRUESE

Detyrat dhe përgjegjsitë:
Pastrimi zyreve dhe hapsirave pritese te klientave

BENEFITET

Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
Pagesë të rregullt

Orar pune i rregullt (e hene-shtune prej ores 08:00 deri 17:00)

Te gjithe te interesuarit per kete pozite, CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen [email protected] ose ne nr 045121001 dhe shenoni poziten qe aplikoni.