www.ofertapune.net Partner, Ndërmjetësues, Konsulent Marketingu, Drejtues Departamenti | PunaIme

Partner, Ndërmjetësues, Konsulent Marketingu, Drejtues Departamenti

Kompania

Green Life

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

KAPE MUNDËSINË 
Ke ëndërruar gjithmonë të kesh një biznes tëndin! Eja gjej këtë mundësi te Green Life Kosova. Pjesë e Green Group & Green Real Estate. 
 
 Pozitat e lira përfshijnë: 
  • Partner 
  • Ndërmjetësues
  • Konsulent Marketingu
  • Drejtues Departamenti
Kriteret: 
  • Minimumi arsimi i mesëm 
  • Mosha mbi 20 vjeç 
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi 
  • Seriozitet në angazhimin tuaj.
Për të marrë informacionin e duhur dhe për të caktuar orarin e intervistës, ju lutem na kontaktoni në numrin: + 383 49 183 540  ose aplikoni përmes butonit ‘Apliko Këtu’
 Ne jemi këtu për të mbështetur rrugën tuaj drejt suksesit te Green Life Kosova.
 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?