www.ofertapune.net Operatore Gjermanisht Smart Working ne Tirane | PunaIme

Operatore Gjermanisht Smart Working ne Tirane

Kompania

Bellister Call Center

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

10-03-2023

Data e perfundimit

09-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Bellister call, kerkojme operatore smart working ne Tirane per Sherbimin Inbound ne GJERMANISHT.

KERKOJME OPERATORE QE OFROJNE PUNEN E TYRE NGA SHTEPIA NE INBOUND NE GJUHEN GJERMANE

RROGA+ BONUSE mbi 1000 EURO.

Punoni me ne nga kudo ndodheni!!!

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Gjermane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

  • Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane;
  • Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
  • Disponibilitet ne orar 6 ore.

Ofrojme:

  • Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore;
  • Fleksibilitet duke mundesuar punen nga shtepia;
  • Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar;

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

Email: [email protected]
Tel. 
0682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014
Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

 

Apliko këtu