www.ofertapune.net Operator Shtypi, Aplikant i PVC Folieve, Monter i Reklamave, Saldues, Elektricist | PunaIme

Operator Shtypi, Aplikant i PVC Folieve, Monter i Reklamave, Saldues, Elektricist

Kompania

Zhaki Advertising

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-01-2023

Data e perfundimit

16-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Zhaki Header

BASHKOHU ME NE
NË NJË NIVEL TJETËR

Të gjithë profesionistët dhe adhuruesit e profesionit, kjo është mundësia për t’u bashkuar me ne:

  1. Operator Sthypi
  2. Aplikant i PVC Folieve
  3. Monter i Reklamave
  4. Saldues
  5. Elektricist

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butoni të mëposhtëm “Apliko”.

Apliko këtu