www.ofertapune.net Operator në Sharrë (2), Operator në Kantericë (2), Koordinator/e, Komercialist | PunaIme

Operator në Sharrë (2), Operator në Kantericë (2), Koordinator/e, Komercialist

Kompania

X Line

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Fabrika për prodhimin e mobileve “X Line SHPK” ne Çagllavicë, shpall konkurs për vende të lira pune:

1.Operator ne Sharre – 2

 • Të ketë aftesi për të operuar në makinat CNC Sharre (me anë të së cilave kryhen detyra si: prerja, i panelëve të ndryshëm nga druri)
 • Të mirëmbaje makinat.
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet të ketë përvoj pune

2.Operator në Kanteric – 2

 • Të ketë aftesi për të operuar në makinë (me anë të së cilave kryhen detyra si: Kandimi I paneleve te ndryshyshem nga druri)
 • Të mirëmbaje makinat.
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet të ketë përvoj pune

3. Kordinator/e 1

 • Te kete aftesi per kordinimin e puneve te zyre si: faturat hyrse, dalese
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet të ketë përvoj pune

4. Komercialist 1

 • Eshte pergjegjes per marrjen e porosive
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet të ketë përvoj pune

Të interesuarit te dergojne CV-ne ne Email: [email protected]

Ose te kontaktoni në numrat:  044 515 625

Apliko këtu