www.ofertapune.net Operator/e të Mbikqyrjes Elektronike | PunaIme

Operator/e të Mbikqyrjes Elektronike

Kompania

Delta Security

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-09-2023

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

Delta Security sh.p.k. është kompani që vazhdimisht rritet dhe zgjerohet si rezultat i mirëbesimit të klienteve tanë dhe punën profesionale që ne ofrojmë.

Nëse kërkoni një punë atraktive, kushte të mira pune, paga konkurruese në treg dhe mundësi zhvillimi profesional ju ftojme të aplikoni për vende të lira të punës në Delta Security.

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

Pozita: Operator/e të Mbikqyrjes Elektronike

Vende të lira pune: 5 POZITA

Vendi i Punës: PRISHTINË

Përshkrimi i Detyrave:

Monitorimi i sistemeve të sigurisë në Qendrën e Kontrollit, përfshirë monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Të kenë përfunduar shkollën e mesme, preferohet shkollimi i lartë;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • Preferohet të ketë përvojë të paktën një vjeçare në fushën e kërkuar;
 • Të mos ketë qenë i dënuar apo i ndjekur penalisht;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese.

Kushtet e punës:

 • Kushte të mira të punës;
 • Kontratë afatgjatë;
 • Pagë konkurruese në treg;
 • Mundësi avansimi profesional dhe karriere.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 30.09.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!