www.ofertapune.net Operator/e për Print | PunaIme

Operator/e për Print

Kompania

Printoj.com

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

20-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs pune për Operator/e për Print

Printoj.com është kompani inovative në fushën e printimeve digjitale me zyret në Prishtinë. Ne ofrojmë shërbime për klientët tanë si dhe printime të personalizuara. Vazhdimisht jemi duke i rrit kapacitetet tona dhe jemi në kërkim të talenteve të rinj.

Kemi hapur pozitën “Operator/e për Print”

Kushtet dhe përgjegjësitë

  • Të jetë i/e gatshme të mësojë proceset e printimit
  • Të jetë i/e vëmendshme dhe me kujdes ndaj detajeve
  • Të jetë i/e vëmendshme dhe me kujdes ndaj detajeve
  • Preferohet të ketë patentë shoferin

Na dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]
Afati për aplikim është deri më: 20 qershor 2023

Apliko këtu