Operator/e për Call Center të gjuhës Angleze

Kompania

Phoenix

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-08-2022

Data e perfundimit

30-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Detyrat dhe përgjegjësit:
 • Menaxhimi i thirrjeve
 • Kontaktimi i klientëve
 • Prezantimi i shërbimeve të kompanisë
Kriteret e punësimit:
 • Të këtë njohuri të Gjuhës Angleze në te folur
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Aftësi të menaxhojë kohën
 • Të jenë të motivuar për punë
 • Eksperienca e mëparshme në Call-Center apo në fushë të ngjajshme

Kompania Ofron:

 • Pagesë fikse 
 • Bonuse ditore, javore dhe mujore!
 • Orari i punës: 16:00pm – 23:00pm
Adresa: Prishtine, Rruga B
Të interesuarit për aplikim të na  dërgojnë CV-të e tyre në e-mailin:
 
Apliko këtu