Operator/e për Call Center në Gjuhën Spanjolle, Angleze, Italiane

Kompania

Green Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-10-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Njohje të Gjuhës Angleze ose Spanjolle ose Italiane
  • Shkathësi komunikimi
  • Eksperienca në shitje përbën avantazh
  • Fleksibilitet dhe punë në grup
  • Energjetik dhe i motivuar

Çka përfitoni ju ?

  • Pagë bazë + bonuse extra
  • Mundësi zhvillimi professional
  • Ambient i këndshëm dhe shoqëror
  • Kontrate Pune

Orari i punës:

E Hënë – E Premte 10:00-19:00

[email protected]

Apliko këtu