www.ofertapune.net Një (1) Edukatore për vajza në kovnikt | PunaIme

Një (1) Edukatore për vajza në kovnikt

Kompania

Asociation Loyola-Gymnasium

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

25/08/2020

Data e perfundimit

07-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Arsim

ASOCIATION“LOYOLA-GYMNASIUM“ 

Shpall konkurs për këtë vend të lirë pune:

Një (1) Edukatore për vajza në kovnikt me orar të plotë.

Data e fillimit të punësimit 01tetor 2020.

Ju lutemi nëse jeni të interesuara dhe të kualifikuara i sillni dokumentet nga data 25.08.2020 deri më 07.09.2020.

Dokumentet e nevojshme:

Autobiografia (adresa, telefoni, E-maili)

Dëftesat (diploma të kualifikimit tuaj arsimor) përparësi do të kenë të kualifikuarit në pedagogji ose psikologji.

Vërtetimet e trajnimeve ose përvojës së punës, nëse keni punuar më parë.

Prizren, 24.08.2020