Nikoqire (Pastruese e Dhomave)

Kompania

Hotel AFA

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-05-2022

Data e perfundimit

01-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: Nikoqire (pastruese e dhomave)

Ju do të jeni përgjegjës për pastrimin e dhomave dhe zonave të zakonshme, ndërrimin e shtretërve dhe njoftimin për mirëmbajtjen.

Kërkesat:

  • Shëndeti dhe qëndrueshmëria e mirë fizike
  • Aftësi për të punuar me pak ose aspak mbikëqyrje, duke përmbushur standarde të larta të performancës
  • Aftësia për të ndjekur udhëzimet
  • Diploma e shkollës së mesme nuk është e obligueshme

 

Të gjithë kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: [email protected] deri më datë 01.06.2022, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Apliko këtu