.NET, React Native, iOS Swift

Kompania

Innovative Solutions SRL

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2022

Data e perfundimit

05-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Ne Innovative Solutions jemi duke kerkuar developers te profilit:

.NET
React Native
iOS Swift

Ofrojme:

  • ambient te mire punues,
  • snacks,
  • kontrate te rregullt pune,
  • orar fleksibil,
  • hybrid,
  • dhe me e rendesishmja ngritje profesionale qe vjen nga angazhimi ne projekte interesante ne tregun Europian (Aerospace & Defence, Fintech, Education, Science, Parental Control, Green Energy, Tailormade ERP etj).

Angazhimi lidhet me projekte te reja qe ende nuk kane fillu, keshtu qe eshte mundesi e mire per ata qe deshirojne me sfidu veten.

Kerkojme nga ju qe te keni te pakten +1 vjet pervoje ne teknologjite perkatese, iniciative dhe shum vullnete per pune.

Te interesuarit mund te dergojne CV ne [email protected]

 
Apliko këtu