www.ofertapune.net Ndihmëse Kuzhine, Delivery | PunaIme

Ndihmëse Kuzhine, Delivery

Kompania

CHOP

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09/05/2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

POZITAT E LIRA

Ndihmëse Kuzhine

Delivery 


Ndihmëse Kuzhine

 

 • Pergaditja e sandwich-eve dhe ushqimeve ne menu
 • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së
 • Pergaditja e mishërave dhe sosave

Kualifikimet dhe aftësitë

 • Përvoja e punës si kuzhinier/e është perparesi
 • Pervoja e punës në restorante te shpejta është përparesi
 • Te jete fleksibil me orarin

 

Delivery

 • Dërgimi I porosive ne Prishtine, me motor (leje te motorrit)

Kualifikimet dhe aftësitë

 • Përvoja e punës si dergues I porosive është përparë
 • Pervoja e punës në restorante është përparsi
 • Patenta e shoferit per motorr
 • Te kete sjellje te mire,
 • Te njohe mire lagjet e Prishtines
 • Te jete i shpejte edhe i adaptueshme ne pune te me fluks

MENYRA E APLIKIMIT: 

Te gjithe te interesuarit te aplikojne permes butonit APLIKO apo emailit: [email protected] (ju lutem te dergoni CV me foto) apo edhe permes numrit tone te telefonit +383 44 991 738

Apliko këtu