Ndihmëse e Kuzhinës, Shankiste

Kompania

Pasta Fasta

Data e publikimit

04-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Ndihmëse e Kuzhinës – Prishtinë dhe Fushekosovë
Pergjegjesitë :
  • Zierje e pastave nga menyra qe ju trajnojme
  • Mirembajtje e vendit dhe eneve te punes
  • Shkathtesi dhe korrektesi gjate orarit te punes.
Orari nje jave paradite , nje jave pasdite , nje dite te javes pushim , me kontrate pune.
Per detaje te tjera dhe aplikim ne numrin : +38349531558
Shankiste – Prishtinë dhe Fushekosovë
Pergjegjësite :
  • Pergatitje dhe sherbim i pastave nga menyra qe ju trajnojme.
  • Miresjellje dhe komunikim adekuat me klientet.
  • Mirembajtje e vendit dhe eneve te punes
  • Shkathtesi dhe korrektesi gjate orarit te punes
Orari nje jave paradite , nje jave pasdite , nje dite te javes pushim , me kontrate pune
 
Per detaje te tjera dhe aplikim ne numrin : 
+38349531558.

 
Apliko këtu