www.ofertapune.net Ndihmës/e në Shank, Ndihmëse në Kuzhinë, Kamarier/e | PunaIme

Ndihmës/e në Shank, Ndihmëse në Kuzhinë, Kamarier/e

Kompania

Salt Bistro

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

17-11-2023

Data e perfundimit

16-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Salt Bistro shpallë konkurs për këtë pozita pune:
  • Ndihmës/e në shank,
  • Ndihmëse në Kuzhinë,
  • Kamarier/e

Lokacioni: Fushë Kosovë

Kërkesat:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese:  [email protected] apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 985 582