Ndihmës Mjeshter (8), Mjeshtër (3)

Kompania

Studio Meta L.L.C

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-04-2022

Data e perfundimit

27-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

STUDIO META L.L.C shpallë:

Konkurs Pune

Për këto pozita:
– Tetë ( 8 ) ndihmës-mjeshtër. Prodhimi dhe Montimi i Fasadave Strukturale dhe Fasadave Ventiluese.
– Tre ( 3 ) mjeshtër. Prodhimi dhe Montimi i Fasadave Strukturale dhe Fasadave Ventiluese.
 
Lajmërohuni në:
049 – 168 138:
049 – 500 774:
Apliko këtu