www.ofertapune.net Ndihmës Kuzhinier, Shërbim Take Away | PunaIme

Ndihmës Kuzhinier, Shërbim Take Away

Kompania

Station

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-05-2023

Data e perfundimit

21-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Station 038 me lokacion ne Prishtine shpall konkurs për Djem dhe Vajza për pozitat:

  • Ndihmës Kuzhinier dhe Shërbim Take Away

Ofrohet page konkurruese

Mënyra e aplikimit: 

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit
046 772 772

Apliko këtu