www.ofertapune.net Ndihmës Kuzhinier | PunaIme

Ndihmës Kuzhinier

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-04-2023

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ndihmës Kuzhinier

  • Të assistoj në Punët e Kuzhinierit.
  • Të pranon detyra nga Kuzhinieri, të bënë para përgaditjet e ushqimeve të ndryshme .
  • Të ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Kuzhinieri.
  • Të mbajë standardin e caktuar nga Kuzhinieri.

Të gjithë personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi, si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në: [email protected] me Subjekt:

Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier Shembull
Email: [email protected]
Subject: Ndihmes Kuzhinier

Vini re:

Përparësi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me përvojë pune.

Apliko këtu