www.ofertapune.net Ndihmës Kuzhinierë (2), Enëlarëse (2), Shitëse (2) | PunaIme

Ndihmës Kuzhinierë (2), Enëlarëse (2), Shitëse (2)

Kompania

Pan Express

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-03-2023

Data e perfundimit

11-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Pan Express si brend i ri dhe i shumëkërkuar me lokacion në Prishtina Mall shpall konkurs për

  • Ndihmës Kuzhinier (2)
  • Enëlarës (2)
  • Shitëse (2)

Transporti eshte i siguruar nga Prishtina Mall

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes [email protected]
si dhe ne numrin e telefonit: 049 209 509

Apliko këtu