Ndihmës Kamarier/e,  Mirëmbajtës/e, Recepsionist/e, Enëlarës/e

Kompania

Venus Hotel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-05-2022

Data e perfundimit

13-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Ndihmës Kamarier/e

 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese.
 • I/e motivuar për punë.
 • Përvojë pune adekuate

 Mirëmbajtës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative
  Të jetë energjik/e dhe i/e motivuar
  Të ketë aftësi të punës në ekip
   

Recepsionist/e 

Detyrat dhe përgjegjsitë: 

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët 
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat 
 • Bashkëpunon me stafin 
 • Menaxhon rezervimet e dhomave 
 • Monitoron vizitorët në hotel 
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit 

Kriteret: 

 • Njohja e gjuhës angleze obligative 
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme) 
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi 
 • Pamje dhe qëndrim professional 
 • Diploma e shkollës së mesme, diploma universitare përparësi 
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative 

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në  në e-mail adresën: [email protected]  


Enëlarës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative​
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar​
 • Të ketë aftësi të punës në ekip​
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në apo një përshkrim të shkurtër për veten  në e-mail adresën: [email protected], per cdo detaj shtese kontaktoni ne numrin  +383 49 40 30 30

 

 

 

Apliko këtu