www.ofertapune.net Ndihmës/e Kuzhinier/e | PunaIme

Ndihmës/e Kuzhinier/e

Kompania

Chop Sandwich

Telefoni

044/991-738

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16/09/2020

Data e perfundimit

15-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Për kompaninë tonë:

Chop sandwich club është një restaurant i shpejtë që shërben sanduiç, supa, dhe ushqime të tjera të shpejta dhe të shëndetshme.

Jemi duke operuar nga nëntori 2018 me një rritje të shpejtë. Chop Sandwich Club ka nevojë për staf të përkushtuar ndaj punës dhe për një shërbim sa më të mirë ndaj klientëve tane.

Për më shume informata rreth Chop Sandwich Club vizitoni website-in tonë: https://chopsandwichclub.business.site
Apo faqen tonë të Facebook-ut : https://www.facebook.com/chopsandwichclub/

Pozitat e lira

1). Kërkojmë punëtorë, me njohuri bazike në degën e gastronomisë për një periudhë afatgjate dhe me mundësi avancimi.

Mosha: 18-25

Orari: 16:00 – 22:00

Pagesa: 240€

Ushqimi pa pagesë.

Eksperienca në kuzhinë është përparësi.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Përgatitje të sanduiçëve
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së restaurantit.

MËNYRA E APLIKIMIT

Personat e interesuar mund të vijnë çdo ditë nga ora 10 deri në orën 19 në Chop Sandwich Club.

Numrat kontaktues: 044 991 738 dhe 049 151 993

Adresa jonë: Rruga Hajdar Dushi nr.42