www.ofertapune.net Ndihmës Depoist | PunaIme

Ndihmës Depoist

Kompania

Aztech

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04/08/2020

Data e perfundimit

20-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (tetëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, Lipjan dhe Vushtrri.

Aktualisht Aztech Shpk për Zyrën Qendrore kërkon të rekrutojë me orar të plotë;

 • Ndihmës Depoist (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Asiston në pranimin e porosive, në përgatitjen për daljen e mallit nga depo dhe në organizim liferimit të mallit;
 • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave nga automjetet transportuese edhe regjistrimin e tyre në depo;
 • Asiston në pranimin e mallit të importuar, në kontrollimin sasisë dhe gjendjen fizike të mallit (mos është dëmtuar gjatë transporti);
 • Kryen dërgesa të mallit tek klientët apo pikat e kompanisë sipas nevojës;
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
 • Preferohet përvojë pune relevante;
 • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional, dhe
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/puna/

Afati për aplikim deri me datë: 20.08.2020

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve  Njerëzore.