www.ofertapune.net Montues | PunaIme

Montues

Kompania

Blue Filters Kosova

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16/06/2020

Data e perfundimit

15-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Blue Filters Kosova është kompani e cila u ofron klientëve sisteme të filtrimit të ujit, filtra uji, fishekë dhe pajisje të tjera të certifikuara nga NSF International, një organizatë udhëheqëse globale e pavarur e shëndetit publik dhe sigurisë.

Titulli i pozitës: Montues
Lokacioni: Në të gjithë Kosovën

Përgjegjësitë dhe Detyrat:
– Montimi dhe servisimi i sistemeve të ujit;

Kualifikimet:

– Kandidatët duhet të jenë mbi moshën 18 vjeçare;
– Të ketë të kryer shkollën e mesme;
– Përvojë punë në hidroinstalim;
– Të jetë i/e aftë të punoj me mbikëqyrje minimale;
– Komunikimi i mirë me konsumatorë;
– I/e aftë të punojë në ekip dhe i/e pavarur;
– Patent shofer;
– Veturë personale;

SI TE APLIKONI?

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të në këtë e-mail
[email protected]

Në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni.
Afati i aplikimit është nga data 16.06.2020 deri më 15.07.2020